lördag 24 oktober 2015

Min flygresa börjar till UK

Min småkusins glasverkstad


Min småkusins glasverkstad

Glas konst

Glaskonst

Motucyckel kurir/ bud min små kusins man

Glasverksatd/min småkusin

Chef the cock



Här bodde jag

På dog and patridge en lokal pub

Fish and chips

Bury st Edmunds

Abby garden

Abby garden

lokal pub

Dog and dog and Patridge

Ruiner i Burry

Katedral i Burry

En gamal gravgård i Burry

En ekorre i Burry
UK resa del 1.
Det var ett tag som jag skrev något sist ,fyllde 50 år och fick en rsa tiill Uk av släkt och vänner ,ni är underbara,min syster hade kontaktat vänner och bekanta för att samla till födelsedagsgåva åt mig har gjort ett stort arbete som tagit massor av tid.So happy..Har haft en underbar vecka i Englad,koplat av och haft det trevligt.Bodde hos min småkusin och hennes man i Burry St Edmunds en stad på ca femitotusen människor,väldigt vacker stad med gamla vackar bygnader och hus..
Jag åkte till Heathrow flygfält den 17.10,därifrån underground till King cross,sedan tog jag tåget till Cambridge och därifrån följande tåg till Bury St Edmunds.
Besökte min småkusin glasverksatd också hon gör jätte fina glasarbeten.
Mannen är kurir/ motorcykel bud,levererar allt som kan levereras med motorcykel...
Besökte också en lokal pub  i Burry och åt Fish and chips förstås och cider  drack jag det är lite annat en den finska cidern det hör ni..
Jag älskar dessa Engelska pubar.
 Den Engelska mentaliteten passar utmärkt mig i love the English peapole,där är människorna vänliga ,känner man sig borttappad så är de hjälpsamma.
De hade två katerdraler i burry en mycket äldre och en äldre,besökte dem innanför men dessa fotografier får ni se en annan gång.
De har en härlig trädgård där som heter Abby Garden,men denna årstid blommade inte det så mycket blommor,ni kan också se bilder av ruinerna i Abby garden. Borde besökas när allt blommor och är som vackrast...
När jag  promenerade in till mittersta centrum fanns det en massa ekorrar i parken mellan katedralerna ,kunde förstås inte låta bli att fotografera.Det kommer att bli flere delar jag kommer att sätta in foton här på bloggen,det är en massa fotografier ,mest byggnader,hoppas ni hänger med.
..
Känner att jag laddat mina batterier och mår bra...
Kan hända att jag sätter in samma bild två gånger då jag inte riktigt har koll vilka bilder jag satt in på bloggen...
Kram:-Nina-

3 kommentarer:

  1. Hej! Härligt och höra om din resa och se bilder! Bra om den blev bra och du klara alla tågbyten och allting. Duktiga du. Hoppas på att du i något skede sätter mera bilder. Tack för detta inlägg!

    SvaraRadera
  2. Roligt att du hade en så fin resa, roligt se bilder :)

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Det är trevligare och dokumentera på bloggen ,du kan skriva mera än på fb.

    SvaraRadera