söndag 22 mars 2015

Kalli hundarnas halvsyster (bor inte hos oss)

Helmi

Stiven

Mici

Mici

Max

Stiven

Mici

Max

Pähkinä

Stiven och Pähkinä
Idag blir det hundfotografier ,får jag presentera mina hundar : Mici,Helmi och Max,Stiven och Pähkinä.Mici,Helmi och Pähkinä är tre år.Max blir tre nu i början av april.Stiven är alla hundars pappa och är 5 år.Mici och Helmi och Pähkinä är syskon.Max från följande kull.Stiven och Pähkinä blev adopterade av oss i slutet av förra sommaren.
Till sättet är de väldigt olika ,de är väldigt kelsjuka och älskar att bri skrapade och tycker om att pussas.På nätterna sover de med oss i sängen,lite trångt ibland men så härligt att ha dem brevid.
Idag har jag varit i stadens hundhall ,öppet hus där du ficjk bekanta dig med olika aktiviteter för hundar,intressant.Varannan sö brukar vi var på chihuahua träff i samma hundhall,idag var de chihuahua träff.Funderar lite på och börja som kompishund med Mici,men det är nån slags test först för att kolla om hunden ärlämplig för uppgiften,så vi får se hur det artar sig.Nu är de ganska trötta efter all aktivitet och väntar att matte skall komma och lägga sig.
Ja och så var semestern slut för denna gång,imorgon på jobb,Hade tur med vädret,idag har det varit isande kallt och -5 c på morgonen.
Ha en bra början av veckan.
Kram: -Nina-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar